2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 3. Başvuru 2. Yerleştirme Sonuçları

Trakya Üniversitesi 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 3. Başvuru 2. Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü İle 3. Başvuru 2. Yerleştirme sonuçlarına göre Öğrenci Olarak Yerleşen Aday Listesi İçin Tıklayınız

Kabul Mektupları, yerleşen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir, kabul mektubu ulaşmayan adaylar oidb@trakya.edu.tr adresine durumu e-posta ile bildirebilirler. Ayrıca "Online Başvuru" sayfasından pasaport no ile kabul mektubu çıktısı alınabilmektedir.  Kabul Mektup çıktısını almak için tıklayınız.

Yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri 31 Ekim  - 04 Kasım 2016 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda yapılacaktır.

Kayıt Evrakları İçin Tıklayınız

Bilgi Formları İçin Tıklayınız

Türkçe Düzey Belirleme Sınavı Bilgi İçin
Tıklayınız

Bu içerik 28.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 10268 kez okundu.