2017-2018 3. Ek Kontenjan Başvuruları Açıklanıyor

Trakya Üniversitesi 2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 3.Ek Yerleştirme Sonucunda yerleşen Aday Listesi açıklanmıştır.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 3.Ek Yerleştirmeleri Sonucunda Yerleşip Kayıt Hakkı Kazanan Aday Listesi İçin Tıklayınız

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 3.Ek Yerleştirmeleri Özel Yetenek Sınavına Girecek Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız

Kabul Mektupları, yerleşen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir. Özel Yetenek Sınavına girecek adaylar için kabul mektubu verilmemektedir. Özel Yetenek Sınavı sonrasında kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi daha sonra açıklanacak ve kabul mektupları e-posta ile gönderilecektir.

Yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 06 - 07 Kasım 2017 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Adayların istenilen evraklarla birlikte belirtilen tarihlerde kayıt merkezinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Kayıt Evrakları İçin Tıklayınız

Katkı Payı / Öğrenim Ücreti Tablosu için Tıklayınız

Not 1: Katkı Payı / Öğrenim Ücreti kayıt esnasında yatırılacaktır.
Not 2: Tunca Meslek Yüksekokulu'na kayıt yaptıracak öğrenciler Katkı Payı / Öğrenim Ücreti harici materyal ücretide yatıracaklardır.

Bu içerik 30.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 5363 kez okundu.