2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 3.Ek Kontenjan Başvuruları

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 3. Ek Kontenjan başvuruları 26 Ekim 2017 -  29 Ekim 2017 tarihleri arasında yalnızca "Ortaöğretim Not Ortalaması" ile online olarak http://yobs.trakya.edu.tr/ adresinden yapılacaktır. Posta ve kargo yolu ile başvuru alınmayacaktır. Başvurularımız ücretsiz olup başvuru esnasında herhangi bir belge gönderimi istenilmemektedir.

Başvuru koşulları ve kontenjan tablosuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Başvuru koşullarını taşımayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru esnasında bildirilen ortaöğretim not ortalaması ile kayıt esnasında belgelenen ortaöğretim not ortalaması arasında fark bulunan adaylar kayıt hakkını kaybederler. Bu nedenle başvuru esnasında bildirdiğiniz notun gerçek notunuz olması büyük önem arz etmektedir. Ortaöğretim not ortalamasını öğrenim yıllarınıza ait karne/transkriptlerinizi baz alarak hesaplayacağınızı ve kayıt hakkı kazanmanız durumunda yıllara ait karne/transkriptinizi getirmeniz gerektiğini unutmayınız. (Orta Öğretim Not Ortalaması, Diploma notunuz değil, mezuniyetinizle kesinleşmiş tam puanınız (lise öğrenimize ait transkriptlerinizin not ortalamasının toplanarak lise öğrenim süresine bölünmesi ile elde edilen sonuç ) olması gerekmektedir.)

Başvuru Tarihleri 26 Ekim 2017 - 29 Ekim 2017 (Saat 17.30'a kadar)
Yerleştirme İşlemi ve Sonuçların İlanı 30 Ekim 2017
Yerleşenlerin Kayıt Tarihleri ve Kayıt Yeri 06 - 07 Kasım 2017 TÜ Balkan Kongre Merkezi
Yerleşenlerin Türkçe Düzey Belirleme Sınav Tarihleri ve Sınav Yeri 06 - 07 Kasım 2017 TÜ Balkan Kongre Merkezi
Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Özel Yetenek Sınavı 03 Kasım 2017

Bizi sosyal medyadan da takip edebilirsiniz, Facebook sayfamız için tıklayınız.

Kontenjan Tablosu için tıklayınız.

Başvuru ve Tanıtım Kılavuzu için tıklayınız.

Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

Bakınızlar için tıklayınız.

Trakya Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge için tıklayınız.

Online Başvuru Türkçe Anlatım Videosu

Online Başvuru İngilizce Anlatım Videosu

Bu içerik 26.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 6585 kez okundu.