2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 2.Ek Kontenjan Yedek Aday Kayıt Hakkı Kazanan Listesi

Trakya Üniversitesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 2.Ek Yerleştirme Sonucunda Yedek Olarak Yerleşip Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Aday Listesi açıklanmıştır.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 2. Ek Yerleştirmeleri Sonucu Yedek Olarak Yerleşip Kayıt Hakkı Kazanan Aday Listesi için Tıklayınız.

Kabul Mektupları, yerleşen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir.

Yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 16 - 17 Ekim 2017 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Adayların istenilen evraklarla birlikte belirtilen tarihlerde kayıt merkezinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Kayıt Evrakları İçin Tıklayınız

Katkı Payı / Öğrenim Ücreti Tablosu için Tıklayınız

Not 1: Katkı Payı / Öğrenim Ücreti kayıt esnasında yatırılacaktır.

Bu içerik 13.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 4783 kez okundu.