2017-2018 Ek Yerleştirme Sonucunda Yedek Olarak Yerleşip Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi

Trakya Üniversitesi 2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Ek Yerleştirme Sonucunda Yedek Olarak Yerleşip Kayıt Hakkı Kazanan Aday Listesi açıklanmıştır.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Ek Yerleştirmeleri Sonucu Yedek Olarak Yerleşip Kayıt Hakkı Kazanan Aday Listesi İçin Tıklayınız

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı İle Yedek Olarak Yerleşip  Kayıt Hakkı Kazanan  Aday Listesi İçin Tıklayınız

Kabul Mektupları, yerleşen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir.

Yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 25 - 26 Eylül 2017 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Adayların istenilen evraklarla birlikte belirtilen tarihlerde kayıt merkezinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Kayıt Evrakları İçin Tıklayınız

Katkı Payı / Öğrenim Ücreti Tablosu için Tıklayınız

Not 1: Katkı Payı / Öğrenim Ücreti kayıt esnasında yatırılacaktır.

Bu içerik 22.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 6827 kez okundu.