2017-2018 Yurtdışından Öğrenci Kabulü 1. Ek Kontenjan Başvuruları

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Ek başvuruları 07 Eylül 2017 - 12 Eylül 2017 tarihleri arasında yalnızca "Ortaöğretim Not Ortalaması" ile online olarak http://yobs.trakya.edu.tr/ adresinden yapılacaktır. Posta ve kargo yolu ile başvuru alınmayacaktır. Başvurularımız ücretsiz olup başvuru esnasında herhangi bir belge gönderimi istenilmemektedir.

Başvuru koşulları ve kontenjan tablosuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Başvuru koşullarını taşımayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru esnasında bildirilen ortaöğretim not ortalaması ile kayıt esnasında belgelenen ortaöğretim not ortalaması arasında fark bulunan adaylar kayıt hakkını kaybederler. Bu nedenle başvuru esnasında bildirdiğiniz notun gerçek notunuz olması büyük önem arz etmektedir. Ortaöğretim not ortalamasını öğrenim yıllarınıza ait karne/transkriptlerinizi baz alarak hesaplayacağınızı ve kayıt hakkı kazanmanız durumunda yıllara ait karne/transkriptinizi getirmeniz gerektiğini unutmayınız. (Orta Öğretim Not Ortalaması, Diploma notunuz değil, mezuniyetinizle kesinleşmiş tam puanınız (lise öğrenimize ait transkriptlerinizin not ortalamasının toplanarak lise öğrenim süresine bölünmesi ile edilen sonuç ) olması gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri 07-12 Eylül 2017 (Saat 17.30'a kadar)
Yerleştirme İşlemi 14 Eylül 2017
Asil Olarak Yerleşenlerin Kayıt Tarihleri 18-21 Eylül 2017
Asil Olarak Yerleşenlerin Türkçe Düzey Belirleme Sınav
Tarihleri
18-21 Eylül 2017
Asil Olarak Yerleşenlerin Türkçe Düzey Belirleme Sınav
Yeri
Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi

Yedek Olarak Yerleşenlerin Kayıt Tarihleri 25-26 Eylül 2017
Yedek Olarak Yerleşenlerin Türkçe Düzey Belirleme Sınav
Tarihleri
25-26 Eylül 2017
Yedek Olarak Yerleşenlerin Türkçe Düzey Belirleme Sınav
Yeri
Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi

Özel Yetenek Sınavı
Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 15 Eylül 2017
Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Sınav Yeri Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve
Spor Yüksekokulu

Ek Kontenjan Tablosu için Tıklayınız.

Bakınızlar için Tıklayınız

Tanıtım Kataloğu için Tıklayınız

Türkçe Anlatım Videosu

İngilizce Anlatım Videosu

Bu içerik 30.08.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 23880 kez okundu.