Trakya Üniversitesi 2015-2016 Yurtdışından Öğrenci Kabulü Ek Yerleştirme Sonuçları

Trakya Üniversitesi 2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Ek Yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Kesin kayıt hakkı kazanan aday öğrencilerin kayıt işlemleri 31 Ağustos  - 04 Eylül 2015 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde yapılacaktır.

Kabul Mektupları, yerleşen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir, kabul mektubu ulaşmayan adaylar oidb@trakya.edu.tr adresine durumu e-posta bildirebilirler. Ayrıca "Online Başvuru" sayfasından pasaport no ile kabul mektubu çıktısı alınabilmektedir.  Kabul Mektup çıktısını almak için tıklayınız.

Bilgi Formları İçin Tıklayınız (Bilgi formlarının elektronik ortamda doldurulup çıktısının alınması gerekmektedir)

Kayıt Evrakları İçin Tıklayınız

Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri İçin Tıklayınız
Bu içerik 24.08.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 12916 kez okundu.