2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü İle Yedek Olarak Yerleşip Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi

Trakya Üniversitesi 2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Yedek Olarak Yerleşip Kayıt Hakkı Kazanan Aday Listesi açıklanmıştır.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Kabul Edilecek Öğrenci Olarak Yerleşip Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Aday Listesi İçin Tıklayınız

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı İle Yedek Olarak Yerleşip  Kayıt Hakkı Kazanan Yurtdışından Kabul Edilecek  Aday Listesi İçin Tıklayınız

Özel Yetenek Sınavı hakkında detaylı bilgilendirme ilgili fakülte/yüksekokul tarafından yapılacaktır.

Kabul Mektupları, yerleşen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir, kabul mektubu ulaşmayan adaylar  "Online Başvuru" sayfasından pasaport no ile kabul mektubu çıktısı alabilirler.  Kabul Mektup çıktısını almak için tıklayınız.

Yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 21 - 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Adayların istenilen evraklarla birlikte belirtilen tarihlerde kayıt merkezinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Kayıt Evrakları İçin Tıklayınız

Katkı Payı / Öğrenim Ücreti Tablosu için Tıklayınız

Not 1: Katkı Payı / Öğrenim Ücreti kayıt esnasında yatırılacaktır.

Bu içerik 17.08.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 9066 kez okundu.