2017-2018 Yabancı Uyruklu Öğrenci 2. Ek Kontenjan (Son Ek Kontenjan)

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 2. Ek Kontenjan başvuruları 29 Eylül 2017 - 04 Ekim 2017 tarihleri arasında yalnızca "Ortaöğretim Not Ortalaması" ile online olarak http://yobs.trakya.edu.tr/ adresinden yapılacaktır. Posta ve kargo yolu ile başvuru alınmayacaktır. Başvurularımız ücretsiz olup başvuru esnasında herhangi bir belge gönderimi istenilmemektedir.

Trakya Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge ve kontenjan tablosuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Trakya Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge'de belirlenen başvuru koşullarını taşımayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru esnasında bildirilen ortaöğretim not ortalaması ile kayıt esnasında belgelenen ortaöğretim not ortalaması arasında fark bulunan adaylar kayıt hakkını kaybederler. Bu nedenle başvuru esnasında bildirdiğiniz notun gerçek notunuz olması büyük önem arz etmektedir. Ortaöğretim not ortalamasını öğrenim yıllarınıza ait karne/transkriptlerinizi baz alarak hesaplayacağınızı ve kayıt hakkı kazanmanız durumunda yıllara ait karne/transkriptinizi getirmeniz gerektiğini unutmayınız. (Orta Öğretim Not Ortalaması, Diploma notunuz değil, mezuniyetinizle kesinleşmiş tam puanınız (lise öğrenimize ait transkriptlerinizin not ortalamasının toplanarak lise öğrenim süresine bölünmesi ile edilen sonuç ) olması gerekmektedir.)

Başvuru Tarihleri 29 Eylül 2017 - 04 Ekim 2017 (Saat 17.30'a kadar)
Yerleştirme İşlemi ve Sonuçların İlanı 05 Ekim 2017
Asil Olarak Yerleşenlerin Kayıt Tarihleri
ve Kayıt Yeri
09 - 12 Ekim 2017 TÜ Balkan Kongre Merkezi
Asil Olarak Yerleşenlerin Türkçe Düzey Belirleme Sınav Tarihleri ve Sınav Yeri 09 - 12 Ekim 2017 TÜ Balkan Kongre Merkezi
Yedek Olarak Yerleşenlerden Kayıt Hakkı
Kazananların İlan Tarihi
13 Ekim 2017
Yedek Olarak Yerleşenlerin Kayıt Tarihleri
ve Kayıt Yeri
16 - 17 Ekim 2017 TÜ Balkan Kongre
Merkezi
Yedek Olarak Yerleşenlerin Türkçe Düzey Belirleme
Sınav Tarihleri ve Sınav Yeri
16 17 Ekim 2017 TÜ Balkan Kongre
Merkezi

Ek Kontenjan Tablosu için Tıklayınız.

Bakınızlar için Tıklayınız

Tanıtım Kataloğu için Tıklayınız

Trakya Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge için Tıklayınız

Türkçe Tanıtım Videosu

İngilizce Anlatım Videosu

Bu içerik 29.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 19737 kez okundu.