2017-2018 Yurtdışından Öğrenci Kabulü 3.Başvuru (2. Ek Kontenjan) Sonuçları

Trakya Üniversitesi 2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 2.Ek Yerleştirme Sonucunda yerleşen Aday Listesi açıklanmıştır.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 2.Ek Yerleştirmeleri Sonucunda Asil Olarak Yerleşip Kayıt Hakkı Kazanan Aday Listesi İçin Tıklayınız

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 2.Ek Yerleştirmeleri Sonucunda Yedek Olarak Yerleşen Listesi İçin Tıklayınız

Kabul Mektupları, yerleşen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir. Yedek olarak yerleşen adaylar için kabul mektubu verilmemektedir. Yedek olarak yerleşip kayıt hakkı kazanan adayların listesi 13 Ekim 2017 tarihinde açıklanacak ve kabul mektupları e-posta ile gönderilecektir.

Yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 9 - 12 Ekim 2017 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Adayların istenilen evraklarla birlikte belirtilen tarihlerde kayıt merkezinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Kayıt Evrakları İçin Tıklayınız

Katkı Payı / Öğrenim Ücreti Tablosu için Tıklayınız

Not 1: Katkı Payı / Öğrenim Ücreti kayıt esnasında yatırılacaktır.

Bu içerik 05.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 11718 kez okundu.