2021-2022 2. Ek Kontenjan Kesin Kayıtları

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 2. Ek Kontenjanları ile Üniversitemiz Programlarına yerleştirilen ve geçici kayıtları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından kabul edilen adaylar 20 Ekim 2021 Çarşamba günü itibari ile kazandıkları Fakülte/YO/MYO'ya evraklarını teslim edebilirler. İlgili öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini evrak teslim etmeye geldiklerinde Akbank şubelerinden öğrenci numaraları ile yatırabileceklerdir.

Kesin Kayıt İçin Teslim Edilecek Evrak Listesi

- (Apostil Mühürlü) Ortaöğretim Diploması Belgesinin aslı ve noter onaylı tercümesi;
- Diploma Denklik Belgesi;
- Sınıflara Göre Not Dökümü ve noter onaylı tercümesi (Her Yıla Ait Transkript Belgesi);
- Pasaport aslı, noter onaylı Türkçe tercümesi;
- Uyruklarından birisi Türkiye Cumhuriyeti olan çift uyruklu adaylar için Nüfus Müdürlüğü’nden “Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği”;
- Mavi kart sahibi adaylar için mavi kartın ön ve arka yüzünün taranmış hali;
- Son altı ay içinde, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş 4 adet 4,5 cm x 6cm boyutunda fotoğraf;
- Azerbaycan uyruklu adaylar için TQDK Sınav Sonuç Belgesinin taranmış hali;
- Kabul Mektubu çıktısı;
- Öğrenim ücreti yattığına dair banka dekontu
Bu içerik 14.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 2924 kez okundu.