KIRGİZİSTAN OŞ DEVLET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARINDAN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Trakya Üniversitesi Mevlana Değişim Programı kapsamındaki öğrenci ve öğretim elemanları değişimi çerçevesinde ülkemize gelen, Kırgızistan’ın Oş Devlet Üniversitesi’nde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Akbertmet Kozubaeva ve Kırgızistan Devlet Televizyonu “Oş Yntymak” televizyon ve radyosunda program direktörü ve aynı zamanda Oş Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Öğretim Elemanı olarak görev yapan Karakozuev Asanbek, Trakya Üniversitesi Rekötürü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz da hazır bulundu. Görüşmede, Trakya Üniversitesi ile Kırgızistan Oş Üniversitesi arasında gerçekleştirilmesi planlanan eğitim işbirlikleri, ikili anlaşma, öğrenci değişiminin karşılıklı olarak artırılması ve basın-yayın alanında iki üniversite arasında hayata geçirilebilecek projeler değerlendirildi.
Bu içerik 21.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 933 kez okundu.