2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü başvuruları 03 Temmuz 2017 - 14 Temmuz 2017 tarihleri arasında yalnızca "Ortaöğretim Not Ortalaması" ile online olarak http://yobs.trakya.edu.tr/ adresinden yapılacaktır. Posta ve kargo yolu ile başvuru alınmayacaktır. Başvurularımız ücretsiz olup başvuru esnasında herhangi bir belge gönderimi istenilmemektedir.

Başvuru koşulları ve kontenjan tablosuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Başvuru koşullarını taşımayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru esnasında bildirilen ortaöğretim not ortalaması ile kayıt esnasında belgelenen ortaöğretim not ortalaması arasında fark bulunan adaylar kayıt hakkını kaybederler. Bu nedenle başvuru esnasında bildirdiğiniz notun gerçek notunuz olması büyük önem arz etmektedir.

Trakya Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge gereği "kontenjan kadar asil ve yedek aday listesi" ilan edilecektir. Asil adaylardan kayıt yaptırmayanların yerine yedek listeden öğrenci kaydı yapılacaktır. Yedek listeden kayıt yapılacak aday listesi  asil aday kayıtlarının bitmesi ile resmi web sayfamızdan yayınlanacaktır.

Bizi sosyal medyadan da takip edebilirsiniz, ResimFacebook sayfamız için tıklayınız.

Başvuru Koşulları için tıklayınız.

Kontenjan Tablosu için tıklayınız.

Başvuru ve Tanıtım Kılavuzu için tıklayınız.

Trakya Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge için tıklayınız.

Soru ve Sorunlarınız İçin
Yabancı Uyruklu Öğrenci Ofisi Tel: +90 284 235 90 88 - 4
Yabancı Uyruklu Öğrenci Ofisi Faks: +90 284 235 90 28
E-Posta : student@trakya.edu.tr

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Binası Karşısı
Dış İlişkiler Birimi Balkan Yerleşkesi 22030
Merkez / Edirne

Bu içerik 01.06.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 4351 kez okundu.